‘Jelle straalt authenticiteit uit! Zijn missie – een duurzame, eerlijke en mooie wereld – komt recht vanuit zijn hart.' — Happinez. Boek Jelle als spreker.

LEZINGEN

INHOUD

Verlangen naar minder — Jelle deelt zijn persoonlijke verhaal, ervaringen en tools om zelf aan de slag te gaan met duurzamer leven.

Duurzaam beleggen —  In deze lezing vertelt Jelle over de basics van duurzaam beleggen. Waar moet je beginnen en hoe maak je met je belegde geld positieve impact én rendement.

PREVIEW
Video afspelen

FOR GOOD

SPREKER

Met een hoofd vol zorgen vertrok Jelle in de zomer van 2011 voor een reis naar Brazilië. Hij nam een boek mee aangeraden door een vriend: ‘Denk groot & word rijk’ van Napoleon Hill. Het boek en de reis veranderde zijn denken en daardoor zijn leven. In 2013 besloot hij te gaan bloggen en wilde hij net als Napoleon Hill anderen inspireren en helpen om ook een positieve verandering te maken. Vijf jaar later in 2018 schrijft hij het boek ‘Verlangen naar minder' (15.000+ exemplaren verkocht) waarin hij zijn zoektocht naar een bewuster en duurzamer leven beschrijft.

Jelle heeft vanaf 2013 ervaring als spreker en gaf al 100+ lezingen voor verschillende doelgroepen. Inmiddels heeft growthinkers gemiddeld een half miljoen bezoekers per jaar. 

Jelle Derckx wordt voor zijn werk als spreker vertegenwoordigd door Speakers for Good. Neem contact op om Jelle als spreker te boeken, zijn beschikbaarheid te checken of een voorstel op maat te ontvangen.

CLIENTS

REVIEWS

Een hele prettige sessie met een leuke en goede voorbereiding waarbij Jelle echt creatief met ons samenwerkte om de sessies te maken tot wat ze zijn geworden. Altijd een plezier om met hem samen te werken. Triodos Bank, Kjeld Sanders

Zijn levensverhaal en inspiratie op een minimalistisch en duurzaam leven hebben ons mooie inzichten gegeven. Zijn boodschap was praktisch en persoonlijk. Gemeente HoornMatthijs Höfte

Jelle gaf een inspirerende presentatie en nam ons mee in zijn wereld van minimalistisch leven met tips en video’s. Bedankt, Jelle! —NBPO, Monique Donga

SAMENWERKEN

LET'S TALK

Jelle als spreker op jouw volgende event? Neem contact op met Speakers for Good voor boekingen, om zijn beschikbaarheid te checken of een voorstel op maat te ontvangen.