Claire's maandelijkse newsletter (2.8K+ subscribers) met een gecureerde selectie aanraders voor een bewuste en duurzame lifestyle. Join Claire's conscious curated newsletter.

NEWSLETTER

CONSCIOUS CURATED

conscious curated is mijn maandelijkse newsletter met een gecureerde selectie aanraders voor een bewuste en duurzame lifestyle, consciously curated. In deze newsletter komen mijn liefde voor persoonlijke groei, minimalisme, duurzaamheid, boeken én fashion samen en hiermee hoop ik jou te inspireren.

CONTENT
BLOGS

Artikelen over duurzaamheid, persoonlijke groei, minimalisme en kids en brand guides  over duurzame kleding en natuurlijke beauty- en verzorgingsproducten.

CURATED

Aanraders op het gebied van persoonlijke groei en duurzaamheid. Denk aan boeken, documentaires, podcasts, artikelen, websites, apps, events, lifestyle producten, pre-loved stores, jobs etc.

STYLE

Stijlvol én duurzaam? Dat kan! Gecureerde fashion en lifestyle items met een specifiek thema. Als inspiratie voor nieuwe merken en producten of voor je eigen kledingkast.

NEWSLETTER

BEREIK

Subscribers
2.800+

Gemiddelde open rate
54% (o.b.v. laatste 10 edities)

Gemiddelde click rate
19% (o.b.v. laatste 10 edities)

Frequentie
elke eerste van de maand

Bereik 2800+ bewuste vrouwen (25-45 jaar) die duurzame keuzes willen maken. Mijn trouwe volgers zijn nieuwsgierig naar een bewust en duurzaam leven, voor zowel werk als privé. Neem contact op met Claire voor tarieven.

Video afspelen

PARTNER

REVIEWS

Thank you for your dedication, support, your great content and nice communication, great to see that your community likes and buys our products. —  ARMEDANGELS, Ines Vollnhofer

We zijn trots op onze samenwerking met Claire.  Ze doet altijd gedegen en eerlijk onderzoek en gaat niet zomaar met elk merk in zee. Het feit dat wij als merk op haar platform mogen staan, laat zien dat ons werk erkend wordt. — Vanilia, Marjolein van Wijck

Mooi om te zien dat de nieuwsbrief voor zoveel bezoekers op mijn website heeft gezorgd. — Unsalted, Iris van Trigt

Ik was onder de indruk van de persoonlijke en mooie toon waarmee Claire mijn templates aanprees. — pfauth.com, Ernst-Jan Pfauth

SAMENWERKEN
SPONSORED PRODUCT

Een vermelding van jouw product / service in de ‘curated’ categorie met een uniek beeld en een uitgebreide persoonlijke tekst.

SPONSORED STYLE

Een style overview met uitsluitend kleding en accessoires van jouw merk of webshop. Op basis van de collectie maak ik een selectie.

SUBSCRIBER

REVIEWS

Easy on the eyes, belangrijke en mooie content. De enige nieuwsbrief waar ik mij niet voor afmeld. Of eigenlijk andersom: waar ik mij bewust voor heb aangemeld. — Eki

Ik wil je bedanken voor je fijne newsletters! Het helpt mij heel erg bij het maken van duurzame keuzes. — Maaike

Wauw, wat heb je altijd weer mooie tips! Ik heb naar aanleiding van je nieuwsbrief een paar oorbellen en een bikini besteld, die zocht ik allebei nog ‘groen’. — Charlotte

PARTNERS

SAMENWERKEN

LET'S TALK

Neem voor tarieven, beschikbaarheid en een vrijblijvend voorstel contact op met Claire. Bekijk hier onze advertentie voorwaarden.