Heb jij een duurzaam bedrijf met een missie? We werken graag met je samen. Promoot jouw merk met branded content.

SAMENWERKEN
GROWTHINKERS

We werken graag samen met duurzame bedrijven met een missie. Via onze website en social media kanalen kun je een groot publiek bereiken en en naamsbekendheid opbouwen voor je merk. Van campagnes en ambassadeurschap tot branded content op de website en Claire's conscious curated newsletter. Vraag de mediakit aan voor bereik en tarieven.

CONSCIOUS CURATED

Promoot jouw product of service bij een bewuste doelgroep die zich vanuit een intrinsieke motivatie wil laten inspireren met duurzame aanraders. Bereik via de conscious curated newsletter en Instagram bewuste vrouwen die duurzame keuzes willen maken, voor zowel werk als privé. Vraag de mediakit aan voor bereik en tarieven.

PODCAST

In de podcast serie ’het groene hart’ gaat Jelle op zoek naar het groene hart van zijn gasten. Hoe kijken zij aan tegen duurzaam leven en tegen welke uitdagingen lopen ze aan? Wil je jouw duurzame merk onder de aandacht brengen door sponsoring van een nieuw podcast seizoen?

Onze website heeft een half miljoen bezoekers per jaar. 75% van deze bezoekers komt organisch via Google op onze website terecht. De focus ligt op een (jonge) generatie (25-45 jaar) die openstaat voor verandering en bewust wil leven.

CONTENT

BEREIK

Website
40.000 unieke bezoekers per maand

Organisch website bereik via Google
75%

Artikel
Gemiddeld 8.000 views per jaar

Brand guide
Gemiddeld 15.000 views per jaar

Instagram @growthinkers
15.100 volgers

Vraag de mediakit aan voor een uitgebreid overzicht van o.a. onze doelgroep, bereik en tarieven.

Video afspelen
PARTNERS

SAMENWERKEN

LET'S TALK

Heb jij een duurzaam bedrijf met een missie? We werken graag met je samen. Neem voor de mediakit met bereik en tarieven of een vrijblijvend voorstel contact op met Claire. 

PARTNER

REVIEWS

In de content-serie ‘Duurzaam beleggen voor groentjes' ging Jelle bij Triodos Bank op onderzoek naar duurzaam beleggen. Jelle sprak met de experts binnen Triodos Bank en schreef toegankelijke en heel persoonlijke verhalen over die gesprekken. Onze samenwerking met Jelle was heel prettig en we zijn bijzonder tevreden met de resultaten.—  Triodos Bank, Kjeld Sanders

Thank you for your dedication, support, your great content and nice communication, great to see that your community likes and buys our products. —  ARMEDANGELS, Ines Vollnhofer

growthinkers creëert mooie en leuke content die ons heeft geholpen om onze missie met meer mensen te delen. Dankzij hun inzet hebben we veel mensen weten te vinden bij wie dat resoneert. — REPEAT, Tom Leenders