[vc_row row_type=”parallax” text_align=”left” full_screen_section_height=”no”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][custom_font font_family=”Raleway” font_size=”36″ line_height=”40″ font_style=”normal” text_align=”center” font_weight=”700″ text_decoration=”none” text_shadow=”no” letter_spacing=”8″ color=”#393939″]AFFILIATE LINKS[/custom_font][vc_empty_space][vc_column_text]
growthinkers zal altijd vrij blijven van banners, pop-ups en andere manieren die de blog minder leesbaar en laadbaar maken. Geen reclame die de aandacht afleiden van waar het om draait: de inhoud.

Wat betreft reclame: minimalisme betekent voor ons niet zo min mogelijk hebben maar dat hebben wat er toe doet. We zijn niet tegen kopen want we houden van spullen die het leven mooier maken. We zijn wel voor minder en bewust.

Op deze website vind je affiliate links naar producten die we aanraden op het gebied van persoonlijke groei, minimalisme en duurzaamheid. Wanneer we vermelden dat we een affiliate link hebben gebruikt, betekent dit dat wanneer een lezer via een affiliate link een product koopt, we daar een bepaald percentage van krijgen.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][/vc_column]