Onze zoektocht naar persoonlijke groei, minimalisme en duurzaamheid. Jouw guide naar een bewust en duurzaam leven.

GROWTHINKERS

ABOUT

Jelle Derckx auteur spreker

Met een hoofd vol zorgen vertrok ik in de zomer van 2011 voor een reis naar Brazilië. Ik nam een boek mee aangeraden door een vriend: ‘Denk groot & word rijk’ van Napoleon Hill. Het boek en de reis veranderde mijn denken en daardoor mijn leven. In 2013 besloot ik te gaan bloggen en wilde ik net als Napoleon Hill anderen inspireren om ook een positieve verandering te maken. Vijf jaar later in 2018 schreef ik het boek ‘Verlangen naar minder' waarin ik mijn zoektocht naar een bewuster en duurzamer leven beschrijf. Naar aanleiding van het boek geef ik ook lezingen.

Claire Wouters communicatie + conscious curator

growthinkers is voor mij een lifestyle die gaat over bewust leven met aandacht. Met een achtergrond in Fashion & Branding ontdekte ik de wereld van slow fashion en de connectie met minimalisme. Ik geloof in het ‘less is more’ principe, heb een zwak voor esthetiek en een capsule wardrobe. Join mijn conscious curated newsletter met iedere eerste van de maand een gecureerde selectie aanraders voor een bewuste en duurzame lifestyle.

CONTENT
PERSOONLIJKE GROEI

Stap uit je comfortzone en groei op verschillende vlakken: werk, mindset, relaties en gezondheid zijn misschien wel de belangrijkste.

MINIMALISME

Minimalisme gaat over de essentie, over dat wat écht belangrijk is in jouw leven. Door het overtollige te verwijderen, blijft er meer ruimte over voor rust, vrijheid en geluk.

DUURZAAMHEID

Bewustwording op het gebied van duurzaamheid, daar kunnen we niet meer omheen. We nemen je mee in de zoektocht naar een duurzame lifestyle.

VERLANGEN NAAR MINDER

BOEK

In ‘Verlangen naar minder' neemt Jelle Derckx je mee
op een zoektocht naar een bewust en duurzaam leven.
Met persoonlijke verhalen en inspirerende, down-to-earth tools.
Er zijn inmiddels 15.000+ exemplaren verkocht. Het boek is verschenen in een paperback, e-book, pocketversie, luisterboek en in een Engelse vertaling ‘Longing for Less'. 

Voor Jelle begon het proces van bewustwording in de zomer van 2011. Met een hoofd vol zorgen vertrok hij naar Brazilië. Die reis was de belangrijkste inspiratiebron van zijn besluit zijn leven 180 graden om te draaien op het moment dat hij eenmaal terug was in Nederland. Hij begon met minimaliseren, ging minder kopen en bewuster leven. Dat gaf meer tijd en ruimte voor de dingen die écht belangrijk zijn, zoals persoonlijke groei en duurzaamheid.

MEDIA

Onze website heeft een half miljoen bezoekers per jaar. 75% van deze bezoekers komt organisch via Google op onze website terecht. De focus ligt op een (jonge) generatie (25-45 jaar) die openstaat voor verandering en bewust wil leven.

SAMENWERKEN

LET'S TALK

Heb jij een duurzaam bedrijf met een missie? We werken graag met je samen. Neem voor de mediakit met bereik en tarieven of een vrijblijvend voorstel contact op met Claire.